• 1405/01/16 - 10:30
  • - تعداد بازدید: 38
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی تاکید کرد:

بسترسازی مناسب برای مشارکت سرمایه‌گذاران در پروژه‌های آب و خاک

معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی، فراهم کردن بستر مناسب و مدل‌سازی برای مشارکت سرمایه‌گذاران و تولید کنندگان در پروژه‌های آب و خاک را ضروری دانست.

 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی، صفدر نیازی شهرکی در نخستین نشست شورای مدیران معاونت آب و خاک با حضور مدیران کل دفاتر تخصصی و سایر اعضا در کرج، بر تکمیل اطلاعات سامانه سمپاک (سامانه مدیریت پروژه‌های آب و خاک) تاکید کرد و گفت: در دسترس و به‌روز بودن داده‌های اطلاعاتی پروژه‌های آب و خاک در سراسر کشور، موجب تصمیم‌گیری‌های مدیریتی مناسب‌تر و ارتقای بهره‌وری در راستای حفظ منابع پایه و توسعه پایدار می‌شود.

 

وی با اشاره به برگزاری دوره‌های آموزشی در سال گذشته، بیان کرد: برگزاری دوره‌های آموزشی علاوه بر آشنایی کارشناسان آب و خاک کشور با فناوری‌های نوین، موجب تقویت بنیه علمی و دانش کارشناسان آب و خاک استانی شده و نقش موثری در افزایش راندمان کاری و بهبود پیشرفت پروژه‌های آب و خاک خواهد داشت. لذا با توجه به نقش مهم آموزش، سیاست معاونت بر آن است تا در سال جدید نیز برگزاری دوره های آموزشی را در دستور کار خود قرار دهد.

 

معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به کمبود منابع اعتباری دولت برای اجرای پروژه‌های زیرساختی آب و خاک، فراهم کردن بستر مناسب و مدل‌سازی برای مشارکت سرمایه‌گذاران و تولید کنندگان در پروژه‌های آب و خاک را ضروری دانست.

 

وی ضمن تاکید بر انتشار آمارنامه عملکرد ۳۰ ساله پروژه‌های آب و خاک در سال‌جاری، گفت: ضروری است قانون بودجه سال ۱۴۰۵ با دقت و کارشناسانه بررسی و مطالعه شود تا چانه‌زنی‌های لازم برای تخصیص منابع اعتباری طرح‌های معاونت آب و خاک صورت پذیرد.

 

نیازی با اشاره به اهمیت حاصلخیزی خاک در تولید محصولات کشاورزی، تاکید کرد که مطالعات خاک‌شناسی کشور و راه‌اندازی موزه خاک در معاونت انجام شود.

 

وی مشارکت نهادها در اجرای پروژه‌های آب و خاک در سراسر کشور را بااهمیت خواند و بر پیگیری مشارکت موثر بنیاد برکت در این خصوص تاکید کرد.

 

معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی ضمن موثر خواندن اطلاع‌رسانی فعالیت‌های بخش کشاورزی در حوزه آب و خاک، آگاهی‌رسانی از طریق ساخت و تهیه کلیپ های کوتاه و سایر ابزارهای اطلاع‌رسانی را مهم برشمرد و خواستار برنامه‌ریزی دقیق و منسجم در این زمینه شد.

 

وی در پایان این نشست ضمن بااهمیت خواندن پروژه‌های پیشران آب و خاک، ابراز امیدواری کرد: با توجه به اقدامات صورت گرفته پروژه‌های طرح احداث شبکه‌های آبیاری و زهکشی غرب و شمال‌غرب کشور در سال جاری به اتمام برسد و تکلیف تامین منابع اعتباری و آغاز عملیات اجرایی فاز دوم طرح عظیم ۵۵۰ هزار هکتاری خوزستان و ایلام و پروژه اجرای زیرساخت‌های آب و خاک در استان‌های شمالی کشور مشخص شود.

  • گروه خبری : اخبار روز,اخبار تایپی
  • کد خبر : 254273
مریم  مهدوی
خبرنگار

مریم مهدوی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید